6 Ağustos 2009 Perşembe

Her Şey Değişir


Enteresan bir çalışma ile karşı karşıyayız yine. Zaten bu vb. çalışmalar olmasa sürekli aynı ritmin attığı bir piyasa ve ne yazık ki hiçbir şey değişmiyor. Evet ''Her Şey Değişir'' diyor bir single ve üç farklı müzik tarzının üç ayrı renkli ismi bir araya geliyor ve bir şarkı yorumluyor öncelikle. Bir şekilde popüler müziğin içine dahil olan ve artık öyle anılan Özcan Deniz, alternatif müziğin uzun zamandır nerelerde, ne yapıyor dediğim ve sevdiğim ismi Pamela ve rap müzik de yükselen bir çizgi Fuat.

İki ay süren yoğun bir tempo sonucunda hazırlanan proje, titiz bir çalışmanın ürünü olarak ortaya çıkıyor. Coca-Cola'nın dünya çapındaki müzik projeleri kapsamında desteklediği ''Her Şey Değişir” single’ının satışlarından elde edilecek gelir, Coca-Cola Türkiye’nin WWF-Türkiye (Doğal Hayatı Koruma Vakfı) ile birlikte yürüttüğü "Bafa'ya Su, Ege'ye Bereket" projesine aktarılacak. “Mutluluk artar paylaşınca” mesajını veren “Her Şey Değişir”de Özcan Deniz, Pamela ve Fuat’a Türkiye’nin en önemli vokalistlerinden oluşan kalabalık bir koro eşlik ediyor. Şarkının sözleri Uğur Çakır’a; bestesi Andrew Bloch, Ed Dunne, Cee-lo Green, Butch Walker’a; düzenlemesi ise Hakan Özer ile Ömer Ahunbay’a (Bu ikili sürekli bir arada çalışsın, çok seviyorum eserlerini) ait.

Tüm çalışmalar boyunca büyük bir uyum içinde olmuş ekip tam anlamıyla “farklı” bir projede bir arada yer almanın heyecanını yaşamış. Merve Kırşan’ın stylingini yaptığı çekimlerde, ünlü fotoğrafçı Serkan Şedele’nin objektifinin karşısına geçmiş ve çekimler süresince de çok eğlenmiş ekip. Evet amaç güzel, şarkı başarılı, uyum fena değil, bu vb. çalışmalar sürekli yinelenebilir. İtirazımız yok.

Özcan Deniz & Pamela & Fuat - Her Şey Değişir / Pasaj Müzik

Hiç yorum yok: