24 Temmuz 2009 Cuma

Mustafa Keçeli ile Güneş Işığı


Mustafa Keçeli İstanbul doğumlu, 27 yaşında. 1993 yılında ilk defa bir konser izlediğinde bunun güzel bir iş olduğunu düşünüp ilk gitarını alıyor ve müzik onun için bir tutkuya dönüşüyor. 1998 yılında ilk grubuyla birlikte Boğaziçi Üniversitesi Rock Müzik yarışmasında birincilik kazanıyor. 1999 yılında Işık Lisesinden mezun oluyor ve 2005 yılında Bilgi Üniversitesi Reklamcılık bölümünü bitirdikten sonra müzik hayatına profesyonel olarak devam etme kararı alıyor. 2007 yılında Renkli Rüyalar Oteli ve Mert İçgoren albümü prodüktorü Mehmet Cem Ünal ve Safa Hendem ile albümünün çalışmalarına başlıyor.

Bir çok markanın reklam müziklerine yorumu ve besteleriyle imza atan Keçeli 15 Aralık 2007'de finali yapılan Miller Music Factory 2007 yarışmasında Alternatif Rock kategorisinde "Son 1 Şans" adlı şarkısıyla 1. oldu. İlk albümü ''Güneş Işığı'' müzik marketlerde yerini alırken müzisyen albümünü tanımlıyor: Samimi, sıcak, evrensel, akılda kalıcı, farklı, bazen neşeli, bazen karanlık, güzel melodiler ve ince ince işlenmiş sözlerle dolu, güncel, dünya soundunda elektronik ve alternatif öğeler içeren popüler rock albümü.

Albümün içinde on şarkı yer alıyor ve bazılarını kendisinin myspace sayfasında dinleyebiliyor, albümün çıkış şarkısı olan ''Son 1 Şans''ı ise download edebiliyorsunuz. Gayet hoş, enerjik bir çalışma ki ilk klip de bu şarkıya çekilecek.

http://www.myspace.com/mustafakeceli

Mustafa Keçeli - Güneş Işığı / Equinox

Hiç yorum yok: