15 Temmuz 2009 Çarşamba

Makyaj Odası Şarkıları


Yıllardır ünlülerin makyajını kısmen sürdürdüğü oyunculukla devam ettirdikten sonra iki de albüm yayınlayan ve müziğe de iyiden iyiye ısınan Suzan Kardeş bir sürprizle geliyor. Bu albümde Kardeş oyuncu arkadaşları ile birlikte makyaj odasında şarkılar söylüyor, eğleniyor. Profesyonel olarak bir tek Sezen Aksu'nun (ki iki albümünde de onu yalnız bırakmadı, bu projede de ''Eğreti Gelin'' filminin aynı adlı o muhteşem şarkısını okuyor ve böylece bu özel çalışma nihayet bir albümde yer almış oluyor) yer aldığı ekipte birbirinden renkli isimler ve şarkılar var.

Nejat İşler (Hancı), Demet Akbağ (Çayuriye), Yasemin Yalçın (Taht Kurmuşsun Kalbime), Cem Yılmaz (Ah Bu Gönül Şarkıları), Halil Ergün (Kırmızı Gülün Alı Var), Haluk Bilginer (Sen de Başını Alıp Gitme), Olgun Şimşek (Ellerim Bomboş), Oya Başar (Dom Dom Kurşunu), Yılmaz Erdoğan (Telli Turnam), Meltem Cumbul (Beyaz Giyme Toz Olur), Şebnem Dönmez (Yovano Yovanke), Özgü Namal (Hıdırellez), Güven Kıraç (Neden Saçların Beyazlamış Arkadaş), Erkan Can (Küçelere Su Serpmişim), Fikret Kuşkan (Pıkmasparı) bu albümde yer alacak isimler ve çalışmaları. Albümde Suzan Kardeş solo olarak da iki şarkı seslendiriyor.

Bir hayli farklı ve içeriği ile de zengin olan bu albüm 21 Temmuz'da satışa sunulacak ve bakalım nasıl karşılanacak bu yorumlar. Merakla bekliyoruz.

Suzan Kardeş - Makyaj Odası Şarkıları / DMC Müzik

1 yorum:

tuncywashere dedi ki...

Çok merak ediyorum bu albümü. Yaratıcı olan her çalışmayı ve akla gelen her parlak fikri seviyorum:) Suzan Kardeş kendisini tek bir tarzda sınırlandırmayarak hep yenilikçi işlere imza atıyor. Raflara iner inmez alacağım ...