4 Temmuz 2009 Cumartesi

Hip Hop international Türkiye


“Hip Hop International Turkey”, Ekim 2009 tarihinden itibaren “Hip Hop international Türkiye” olarak televizyon ekranlarına taşınacak .
Afro Amerikan gençlerin 70’li yılarda kendini ifade biçimi olarak başlattığı “HIP HOP” akımı ülkemizde de dans etmeyi seven gençler tarafından bugün en çok sevilen danslar arasında yer alıyor. Günümüzde hip hop öncelikle boğazına kadar stile batmış, hatta stilin kitabını yazmış starların dev plak şirketleriyle anlaşmalar yapıp, milyon dolarlık klipleriyle devamında gelecek milyon dolarlık turnelerini tanıttıkları devasa bir endüstrinin önemli bir parçası olmuşlar. Bizde Türkiye ayağında “212 PRODUCTION PR AJANS ve ENERGY AGENCY” olarak bu dev sektörün içinde ülkemizi temsil edecek şampiyonları seçerek vizyonumuzu uluslararası platforma taşıyoruz.

Hip Hop International Turkey, Temmuz ayı içerisinde yapılacak olan Türkiye elemeleri sonucunda kazanan grup ve isimler 29 TEMMUZ’da Las Vegas’da gerçekleştirilecek olan Dünya Şampiyonasında ülkemizi temsil edecek ve 38 ülke ‘den 1700 dansçı şampiyonluk için yarışacak. Dünya Şampiyonasında 100.000 $ ödüllü dev şampiyonanın Türkiye elemeleri 07 ile 09 Temmuz arasında İstanbul'da yapılacak...

Dünya'da 38 ülkenin katıldığı, içlerinde MTV, EURO SPORT ve CNBC-US gibi 170 dev kanalda yayınlanan bu yarışma ; Eurovisyon'dan sonra Türkiye'nin ulusal platformda yarışacağı en büyük yarışma olan HIP HOP INTERNATIONAL WORLD CHAMPIONSHIP. Tüm Destekleyici Kurum ve Partner Kuruluşlar ile uzun süre hafızalardan silinmeyecek bir organizasyona imza atacak.

15 Haziran 2009 tarihinde Lansmanına başlanmış olan “Hip Hop International Turkey”, Ekim 2009 tarihinden itibaren “Hip Hop international Türkiye” olarak televizyon ekranlarına taşınacak . Türkiye Lansman Kokteyli 06 Temmuz Pazartesi saat 19:00 - 22:20 saatleri arasında Sortie'de gerçekleşecek. Tüm sitemiz dostları bu özel geceye davetlidir.

Hiç yorum yok: