12 Mayıs 2009 Salı

Yalın Bir Yaz


Yalın; 2 yıl aradan sonra "Ben Bugün" isimli yeni albümüyle 14 Mayıs'ta müzik marketlerdeki yerini almaya hazırlanıyor. Önceki albümü gibi Avrupa Müzik etiketiyle yayınlanacak olan albümde sözü ve müziği Yalın'a ait 12 şarkı bulunuyor. Bu kez Selim Öztürk yerine aranjör koltuğuna Alper Erinç'i oturtan Yalın, özellikle "Bit Pazarı", "Ah Be Kardeşim" gibi şarkılarında fark edilen değişen soundu, enerji dolu ve esprili sözleriyle bu yazın konuşulacak isimlerinden olacağa benziyor. Stüdyo çalışmaları 7 ay süren, Alper Erinç'in prodüktörlüğünü üstlendiği albümün fotoğraf çekimlerini ise Mehmet Turgut gerçekleştirmiş.

Bu arafa albüm ile birlikte bir de konser zincirine hazırlanıyor sanatçı. Bonus Card'ın desteği ile 10 ayrı şehirde düzenlenecek ‘Yalın Bonus Card Yaz Konserleri’nde bu senenin en iddialı ve hit şarkılarını, 2 saat boyunca, canlı dinleme fırsatını sunuyor. Bonus Card sahipleri nin %50 indirimle katılabilecekleri "Yalın Bonus Card Yaz Konserleri"nde Bonus Card başvurusu yapan 100 kişi Yalın ile tanışma fırsatı, 100 kişi konser davetiyesi, 100 kişi Yalın imzalı poster, 100 kişi ise Yalın imzalı cd kazanacak. Kampanya ile ilgili detaylı bilgi için
bonus.com.tr adresi ziyaret edilebilir. Tüm detayların çok yakında yayınlacağı ve organizasyonunu On Yapım’ın üstlendiği konserler 22 Mayıs Eskişehir’de başlayıp, 18 Ağustos 'da İstanbul’da sona erecek.

Yalın - Ben Bugün / Avrupa Müzik

Hiç yorum yok: