22 Nisan 2009 Çarşamba

Zeliha Sunal ile Her Şey Çok Güzel Olacak



Prodüktörlüğünü ünlü besteci Şehrazat’ın yaptığı Zeliha Sunal’ın 5. albümü “Her Şey Çok Güzel Olacak” DMC etiketi ile tüm müzik marketlerde yerini aldı. Albümde 5 yeni şarkı ve bunların 5 farklı versiyonu ile toplamda 10 çalışma yer almakta. Üç şarkı sözü ve müziği ile Şehrazat iki şarkı ise Bülent Yetiş imzası taşıyor. Şarkıların düzenlemelerini ise Volga Tamöz yapmış.

Albümde genellikle hareketli şarkılar ve versiyonlar dikkat çekerken sürpriz olarak yıllar önce Aşkın Nur Yengi'nin yorumladığı ''Haberci'' isimli çalışmada cover olarak yer almış. Yine albümün ilk çıkış şarkısı olan “Her Şey Çok Güzel Olacak”a ise Murat Küçük yönetiminde bir de klip çeken sanatçı bu çalışma için 6 ayrı kostüm ve her kostüm için kendi hazırladığı özel aksesuarları kullanmış.

Küçük yaşlarda piyano, gitar, mandolin çalmaya başlayan ve korolara katılan Sunal, 17 yaşından itibaren tanıştığı sahnelerden o günden bugüne hiç inmedi. 20 yılı aşkındır da sahnelerde olan sanatçı bir dönem başta TRT'de olmak üzere birçok kanalda ve programda da orkestra solistliği yaptı. Sanatçının bir diğer özelliği de 28 dilde şarkı söyleyebiliyor olması. Kendisini canlı dinlemek isteyenler için küçük bir de not: Şu sıralar her Çarşamba Kalamis Murphy's de çeşitli konseptte geceler hazırlamakta ve de gelenlere bambaşka bir müzik ziyafeti yaşatmakta.

Zeliha Sunal - Her Şey Çok Güzel Olacak / DMC Müzik


Hiç yorum yok: