22 Aralık 2009 Salı

Yılbaşı Alternatifleri


Yeni bir yıla sayılı günler kaldı. Nerede ve nasıl karşılayacaksınız? Aslında planım net değil ama ben o gece adına Sakman'da olmayı ve yeni bir yıla merhaba demeyi Vedat Sakman'ın o muhteşem şarkıları ile yaşamayı diliyorum. Fakat neler var, kimler nerede olacaklar, nasıl bir program akışı olacak merak da ediyorum ve şöyle bir bakıyorum.


Enteresandır ki Nazan Öncel o gece sahne alıyor Point Hotel Barbaros'da. 20:45'den itibaren mekanın programı başlayacakmış ve pop şarkılar ile de gece renklenecekmiş. Bilet fiyatları 94 YTL'den başlıyor ve uçuyor da uçuyor, e değer. Kenan Doğulu'nun yılbaşında sahne alacağı mekan Hilton Hotel & Convention Center. Fiyatlar 100 YTL'den itibaren, 22:oo'den sabaha kadar eğlencenin sürmesi bekleniyor. Serdar Ortaç'ın bu sene adına sahne alacağı mekan Grand Cevahir Hotel. 109 YTL normal ayakta ücreti. Funda Arar WOW İstanbul'da, Candan Erçetin Günay'da sahne alırken Deniz Seki Uludağ Karina, Gülşen ise Bilkent Hoteli'nde olacaklarmış.


Daha alternatif mekanlara ve sanatçılara baktığımızda Stüdyo Live Dip'de Gündoğarken ve Ezginin Günlüğü bekliyor sizleri. 21:00'den itibaren 50 YTL ile açılış gerçekleşiyor. Stüdyo Live'ın isimleri ise Feridun Düzağaç ve Repertuar Köpekleri ki saat ve ücret aynı. Çubuklu Hayal Kahvesi'nde Teoman, Portaxe'de Grup Yol sahne alıyor. MFÖ ise Antalya'da ve Divan Talya'da Soul Stuff ile birlikte yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor. Diğer birçok mekanda birçok farklı tarzda alternatifler mümkün tabi. Nerede olursak olalım yeter ki içten karşılayalım ve yeni bir yılda yine her şeyin çok güzel olmasını dileyelim elbette. Kalbimiz bir olsun.

Hiç yorum yok: