18 Haziran 2009 Perşembe

Yıllar Sonra Ahmet ile Yeniden



90'lı yıllarda ardı ardına üç albüm yayınlamıştı Ahmet. Farklı vokali, şarkıları, dansları, ile de bir anda tüm dikkatleri üzerine çeken ''Ah Canım Vah Canım'' ile 94, ''Dayanamam'' ile 96, ''Aşık'' ile de 98 yılına damgasını vurmuştu kim ne derse desin. Aradan uzun zaman geçti ve Ahmet ne yaptı hep merak ettik, şimdi nihayetinde yanıtını alacağız.

Ahmet uzun bir aradan sonra bu ayın sonlarına doğru bir maxi single yayınlıyor ama bu daha başlangıç elbette. Bu çalışmada ''Ah Canım Vah Canım''ın dört versiyonu (Elektro Boogie, Radio Mix, Club Mix, Hip Hop Mix) ve bir de ikinci albümünde yer alan ''Öyle Bir His Bu''nun Smooth Lounge Edit versiyonu yer alacak. Ve bir sürpriz daha.

“Ah Canım Vah Canım”, “Gel Diyorum”, “İmparator Zaman”, “Sonsuz Çile”, “Dayanamam”, “Öyle Bir His Bu” gibi parçalarının yanı sıra, “Come Back to me”, “Give me the Night”, “My Cherie Amor”, “Sweet Love”, “Lets Stay Together”, “Wolk on by” gibi sevilen birçok yabancı şarkıyı Ahmet'ten canlı canlı dinlemek isterseniz 26 Haziran gecesi 00:30 itibari ile Beyoğlu Jazz Stop'da olmalısınız. Şahsen bu performansı izlemek için orada olacağım ve yıllar sonra Ahmet'i yeniden dinlemenin mutluluğunu duyacağım.

Hiç yorum yok: